top of page

Sinds de oprichting in 2012 biedt Hockey Club Zwolle inmiddels aan meer dan 1.700 hockeyers uit de regio een plezierige mix van sportieve uitdaging en Zwolse gemoedelijkheid. Samen met honderden vrijwilligers werkt onze club aan een professionele omgeving waar onze leden lekker kunnen hockeyen en zich thuis kunnen voelen.

contactpagina-michiel.jpeg

Levendige businessclub…

Bij een professionele hockeyclub hoort ook een professionele businessclub die werk maakt van hockey. Daarom biedt BC HCZ (de Businessclub van Hockey Club Zwolle) jou als ondernemer een platform waar je kunt genieten van de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 en ongedwongen in gesprek gaat met andere ondernemers uit de regio. Daarnaast organiseren wij door het jaar heen diverse lezingen, een rally, golfdagen en een nieuwjaarsreceptie waar je als lid van harte welkom bent. En uiteraard verzorgen wij de contactmomenten tijdens eventuele play-off-, promotie- of degradatiewedstrijden.

… en zichtbaarheid voor jouw bedrijf

Ook buiten de businessclub zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf onder de aandacht komt bij onze leden, supporters en bezoekers van Hockey Club Zwolle. Zo prijkt jouw bedrijfslogo prominent op de sponsorborden en onze clubsite (met gemiddeld 20.000 bezoekers per maand!). Dus, ben je geïnteresseerd in het lidmaatschap van BC HCZ? Neem dan contact met ons op. Of kom een keer langs tijdens een wedstrijd, dan vertel ik je graag meer over de voordelen van het lidmaatschap bij BC HCZ!

Michiel Wijma

handtek-m.wijma.png

Voorzitter Businessclub Hockeyclub Zwolle

Icon-maakt-werk-juist.png

Bent geïnteresseerd en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

bottom of page