top of page

Teamkleding en teamsponsoring seizoen 2024-2025

De redactie

25 jun. 2024

We staan aan het begin van de zomerstop. Inmiddels zijn de meeste nieuwe teamsamenstellingen bekend en veel teams zullen teamkleding van Reece gaan bestellen bij Leerentveld Vrijetijd.

Wilt u een team sponsoren of voor een team kleding bestellen? Dan zijn daar door HC Zwolle spelregels aan verbonden.


De teamkleding die voor en na de wedstrijd gedragen wordt, dient van het merk Reece te zijn. Leerentveld Vrijetijd is de exclusieve leverancier voor de Reece teamkleding.

Waarom Reece en Leerentveld Vrijetijd?


Eigenlijk heel eenvoudig: Reece en Leerentveld zijn zeer belangrijke sponsoren voor ons, deze sponsoring levert de club veel sponsorgeld op.


Dankzij deze sponsorovereenkomst hebben wij een mooie, sterke en uniforme uitstraling.

Voor meer informatie over de teamkleding van Reece kunt u de winkel van Leerentveld Vrijetijd aan het Stadionplein 13 bezoeken of mailen hockey@leerentveldvrijetijd.nl


De sponsorcommissie is er voor bestaande en nieuwe sponsors. Sponsoruitingen op teamkleding kan en mag alleen worden geplaatst en gedragen worden met toestemming van de sponsorcommissie. Ook het logo van HC Zwolle mag alleen gebruikt worden na toestemming.


Via deze link komt u bij de spelregels en de clubcollectieflyer van Reece en Leerentveld Vrijetijd.


HC Zwolle kan sponsors nog meer bieden. Bordreclame, veldsponsoring of een businessclub lidmaatschap. Kijk eens op https://www.hczbusinessclub.nl/lidmaatschap


Met vriendelijke groet,

De sponsorcommissie

bottom of page