top of page

Hoofdsponsor ABNAMRO Samen bereiken we meer

11 sep. 2022

Hoofdsponsor ABNAMRO: 'samen bereiken we meer!' Ook dit jaar hoofdsponsor!

Tijdens de Teampresentatie van Dames1 en Heren1 heeft de ABNAMRO, als hoofdsponsor, het contract verlengt. Als club zijn we erg blij dat de ABNAMRO wederom hoofdsponsor wil zijn.



Milko Steur en Donny van Bruchem van de ABNAMRO hebben namens de bank het contract ondertekend met Rob Zuidema en Michiel Wijma. De doelen van onze club lopen in lijn gelijk met de ABNAMRO.


De ABNAMRO: We merken dat er maatschappij breed vaak nog een ‘oud’ beeld van sponsoring bestaat. Een beeld waarin het met name gaat om geld geven in ruil voor merkzichtbaarheid. Maar sponsoring is al zo lang zoveel meer dan dat: het is een manier om samen impact te maken. Samen kom je nu eenmaal verder. Door onze expertise, netwerk en kennis te bundelen met die van onze partners in de wereld van sport, cultuur en maatschappij kunnen we echt verandering realiseren. Ook in de wereld van gelijke kansen. Een versnelling op dit gebied is heel hard nodig. Via de sponsorportefeuille van de bank willen we een positieve bewegingen versnellen in maatschappij, sport, kunst en cultuur, zodat iedereen er snel van kan profiteren en de kans heeft om zijn droom waar te maken. Zo brengen we gelijke kansen in een stroomversnelling.




bottom of page