top of page

Aalstzorg verlengt sponsoring

Maarten de Jong

25 aug. 2022

Aalstzorg fysio- en manuele therapie verlengt sponsoring!

HC Zwolle is blij dat Aalstzorg fysio- en manuele therapie ook komend seizoen weer dé fysiotherapiepraktijk is die de begeleiding van de uit- en thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 op zich zal nemen. Met een team van gedreven en ervaren fysiotherapeuten zullen onze vlaggenschepen goed en snel geholpen worden bij een blessure tijdens de voorbereiding of tijdens het seizoen. Maar ook als jíj́ een blessure of klachten hebt, kun je contact opnemen om een afspraak te maken! Aalstzorg werkt samen met verschillende sportclubs, verenigingen en opleidingen (CSE) om ervoor te zorgen dat iedereen kan blijven bewegen in de sport. De fysiotherapeuten van Aalstzorg zijn erop gericht om zowel topsporters als recreatieve sporters van alle leeftijden optimaal te kunnen laten sporten. De fysiotherapeut zorgt voor herstel na een blessure, maar kan ook adviezen en behandelingen geven die gericht zijn op preventie van blessures of het verbeteren van de sportprestaties. Aalstzorg benadert jouw sport gerelateerd klacht vanuit een totaalconcept, waarbij gekeken wordt naar de lichamelijke, psychische en sociale aspecten rondom jouw klacht. Door de nauwe samenwerking binnen de praktijk tussen fysiotherapeuten, de manueel therapeut en een master sportfysiotherapeut is de geleverde zorg en revalidatie van hoge kwaliteit. De praktijk heeft de mogelijkheid tot het maken van een echo, maar maakt ook gebruik van moderne training en behandeltechnieken waaronder shockwave en dry needling. Aalstzorg Fysiotherapie werkt ook nauw samen met de afdelingen sportgeneeskunde en orthopedie van de Isala Klinieken.

Aalstzorg, onze lange en betrouwbare zorgpartner: jouw adres voor fysiotherapie in Zwolle en Kampen! Aalstzorg is naast sportfysiotherapie ook gespecialiseerd in, onder andere, manuele therapie, arbeidsfysiotherapie en fysiotherapie voor ouderen. Ook geven ze training en begeleiden ze specifieke patiëntgroepen met COPD, hartfalen, vaatproblematiek, overgewicht, etalagebenen en/of chronische rugklachten.
Aalstzorg Fysiotherapie

Tel.: 038 4535383 E-mail: info@aalstzorg.nl

www.aalstzorg.nlZwolle Brederostraat Brederostraat 34a 8023 AT Zwolle 038 – 4 53 53 83 Zwolle Assendorperdijk Assendorperdijk 70 8012 EH Zwolle 038 – 4 53 53 83 Zwolle Zalne flat Weteringpark 7 8025 AM Zwolle 038 – 4 53 53 83 Kampen De Maten de Maten 10 8065 VA Kampen 038 – 4 53 53 83

bottom of page