top of page

Schuttelaar

Vincent Schuttelaar

Schuttelaar is gespecialiseerd in bijzondere Wijnen, Chocolade en Geschenken. Ons bedrijf bestaat al sinds 1875 en heeft een historie van ruim 140 jaar waarbij het bedrijf nog steeds 100% een familiebedrijf is. U treft in onze winkel altijd een groot assortiment met vele tientallen '' open wijnen '' aan, van huiswijn tot Grand Cru. Deze wijnen kunnen allemaal door u worden geproefd uit onze moderne wine dispencers van By The Glass waarin de wijnen voor langere tijd goed blijven. Uiteraard geven onze Vinologen u graag een goed advies en hulp bij het maken van een keuze.

U kunt bij ons wijnen proeven zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan, uniek in Nederland!  

Naast wijnen hebben wij een ruime keuze aan Chocolade welke wij in het prachtige rijksmonument naast onze wijnafdeling hebben ingericht. Beide zijn gekoppeld via twee doorbraken in de historische muren waardoor er een mooie combinatie ontstaat tussen oud en modern.


Tevens hebben wij een enorme keus uit (kerst)geschenken, een onderdeel van het bedrijf dat al 50 jaar ervaring heeft in het maken van gastronomische en non-food geschenken. Of het nu gaat om een kado voor een dierbare of een relatiegeschenk voor uw zakelijke relatie of medewerkers, wij adviseren u graag bij het samenstellen van een geschikt geschenk! Wij hebben in onze winkel het gehele jaar door geschenken te koop. Voor de zakelijke relaties hebben wij een ruim 200m grote showroom waar wij u op afspraak graag ontvangen. Onze winkel is in het hart van de prachtige Zwolse binnenstad gevestigd aan de Blijmarkt 17-19 (recht tegenover Museum de Fundatie).

Onze geschenken showroom en wijnlokaal (beide op afspraak open) zijn gevestigd aan de Curieweg 1, 8013 RA Zwolle

Schuttelaar
bottom of page